Om os

Har du en dårlig hårdag? - så kom ind til Ane K på Ringkøbings torv og oplev én af Vestjyllands bedste frisørsaloner, der tilbyder professionelle hårbehandlinger til både damer, herrer og børn. Her har du muligheden for at få lige netop den frisure, du drømmer om, og samtidig få gode råd til, hvordan du plejer dit hår bedst, så du slipper for dårlige hårdage en anden gang.

 

PRODUKTER

Ane K Frisør er en meget miljøbevidst frisørsalon, hvorfor salonen udelukkende anvender produkter, som er fri for parabener, ammoniak og tilsætningsstoffer. Derfor har man udvalgt fire produkter, der netop opfylder disse sunde og miljøvenlige krav: Nashi Argan, Gold, idHAIR Elements og idHAIR Colour Bomb.

 

MEDARBEJDERE

Når du træder ind i butikken, bliver du altid mødt med et smil, og du kan være sikker på at gå hjem med et friskt, nyt look. Det dygtige personale gør en stor dyd i at skabe en afslappet stemning, hvor der både er plads til, at dine ønsker bliver hørt, og plads til at give dig vejledning om hårpleje.

Ane Kirstine Asstrup Rasmussen

Indehaver

Efter jeg i 2009 blev udlært hos salon Coco i Velling, stod verden åben, og jeg greb muligheden for at se mig lidt om. Igennem de seneste 3 år har jeg været omkring London for at uddanne mig til makeup artist, arbejdet som receptionist på et hotel i Norge, og sidst som Frisør på et krydstogtskib verden rundt. Så efter en del udenlandsophold fik jeg nu muligheden for at starte som selvstændig.

Tidligere

Salon Coco, Velling - Frisørstuen, Spjald - Steiner Lesiure onboard spa

Jette Stilling

ASSISTENT

Så har jeg taget en ny udfordring op. Efter en årrække hvor jeg har arbejdet i Velling, er jeg nu startet her i Søndervig. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg bor med min familie. Nu glæder jeg mig til at svinge saksen i nye lokaler.

Tidligere

Anneberg - Ringkøbing, Hindkjær - Herning, Salon Coco - Velling

Tanja Noer

ASSISTENT

Tekst under udarbejdelse.

Tidligere

Selvstændig hos JoJo i Esbjerg

Frisør Ane K. © 2019 - CVR: 34109001